Resultaten voor schip kopen

schip kopen
Gebruikte binnenvaartschepen te koop Galle Makelaars.
Kijk dan regelmatig op de website welke schepen voor de binnenvaart er momenteel te koop staan, en of er een vrachtschip, tankschip, beunschip, duwboot of duwbak voor u bij staat. Neem gerust contact op met ons kantoor in Werkendam om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn bij het verkopen of kopen van binnenvaartschepen.
luxe motorjachten
Schepen te koop Scheepsmakelaardij Fikkers.
Nieuw te koop 9. 10 pagina's' 1 2 3 5 10. Schepen te koop. Schepen te koop bij Scheepsmakelaardij Fikkers. Scheepsmakelaardij Fikkers bemiddelt in de aankoop en verkoop van Schepen. Verfijn het verkoopaanbod in de categorie Schepen.: sleepboten te koop 22.
polyester boot onderhoud
Scheepsmakelaardij Goliath Schepenlijst.
Beginletter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Alle schepen. Pagina: Vorige 1 2 3 4 Volgende Merk/Model Motor LxBxD Materiaal Bouwjaar Vraagprijs.
sloepen kopen
Een boot kopen Schepenkring Yachtbrokers: de Jachtmakelaar van Nederland.
Meer recent verkochte boten. Wij verkopen uw schip. Uw Schepenkring jachtmakelaar kan u helpen met de verkoop van uw schip. Wij nemen al uw zorgen uit handen. Bekijk hier alle informatie over hoe wij uw schip verkopen! Een boot kopen.
slotenmaker delft
Doeve Makelaars en Taxateurs Jachten Schepen Info Schip kopen.
DOEVE MAKELAARS EN TAXATEURS JACHTEN EN SCHEPEN ANNO 1972. Als u een schip wilt gaan kopen moet u zich een aantal zaken realiseren. Bij de aankoop van een schip spelen vaak ook emoties mee, zeker als er sprake is van een soort verliefdheid, dan kan er zelfs sprake zijn van een tijdelijke blindheid.
motorboot kopen
Scheepsmakelaar binnenvaart uw partij voor scheepsmakelaardij Concordia Damen.
Het kopen of verkopen van een schip is altijd een belangrijke gebeurtenis waarbij zorgvuldigheid van belang is. Onderstaande geeft weer welke procedure Concordia Damen als scheepsmakelaardij volgt bij de aan of verkoop van een schip. Oriƫnterend gesprek; Bespreking met de verkopende partij voor het uitwisselen van wensen, eisen en verdere informatieverstrekking tussen partijen onderling.
Varend woonschip 276 varende woonschepen te koop YachtFocus.com.
Dit schip is op zeer hoog niveau omgebouwd tot een zeer ruim 5" sterren" varend woonverblijf! Motorisatie: nieuw ingebouwd Weichai Deutz TBD 226 B-6CA 185 Pk / 136 Kw. Aanbieder: Visser Yachting. Prijs verlaagd 245.000 274.500. Boeieraak 15.50, geweldig schip.
Sleepboot of werkschepen kopen? Kijk snel op Speurders.nl!
Let bij de het kopen van een sleepboot op de manoeuvreerbaarheid. Vroeger was dit namelijk niet zo belangrijk en daarom zullen de oudere boten hier moeite mee hebben. De nieuwere kunnen tegenwoordig erg nauwkeurig manoeuvreren. De zeesleepboot en heeft met de bergings-zeesleepboot ook een variant in haar soort. Deze sleepboot is een zeer veel bergingsmateriaal uitgerust. Zo heeft deze boot brand en lasgerei, brandblusinstallaties, transportabele en vaste pompen etc. In de periodes van het jaar dat slecht weer regelmatig op de loer kan liggen, worden deze boten op bepaalde plekken gestationeerd zodat het gelijk in de startblokken staat wanneer er een schip in de problemen zit.

Contacteer ons