Zoeken naar schip kopen

schip kopen
Schepen te koop Scheepsmakelaardij Fikkers.
Nieuw te koop 22. 12 pagina's' 1 2 3 5 10. Schepen te koop. Schepen te koop bij Scheepsmakelaardij Fikkers. Scheepsmakelaardij Fikkers bemiddelt in de aankoop en verkoop van Schepen. Verfijn het verkoopaanbod in de categorie Schepen.: sleepboten te koop 24.
sloepen kopen
Scheepsmakelaar Binnenvaartschip Kopen Mercurius-group.nl.
HET KOPEN VAN EEN BINNENVAARTSCHIP. Binnenvaartschip kopen Bent u de mogelijkheden aan het onderzoeken om een binnenvaartschip te kopen? Mercurius is een erkend en be├źdigd scheepsmakelaar in de binnenvaart. Met onze uitgebreide ervaring in het ontwerpen, bouwen en exploiteren van diverse soorten binnenvaartschepen, staan we u graag met raad en daad terzijde. De aankoop van een binnenvaartschip is een proces waar niet alleen rationele maar vaak ook emotionele beslissingen in worden genomen. Allereerst natuurlijk de keuze voor het type schip; een droge lading schip, een containerschip, minerale oli├źntanker, chemietanker, duwboot, duwbak, kraanschip of speciaal vaartuig.
luxe motorjachten
Varend woonschip 253 varende woonschepen te koop YachtFocus.com.
In 1939 is het schip verlengd van 2500, meter Motorisatie: DAF DKA 1160 168 pk. Aanbieder: Doeve Makelaars en Taxateurs Jachten en Schepen. LUXE MOTOR 19.95. Zwaar gebouwde en in uitstekende staat verkerende Luxe Motor van de 1e eigenaar. Het schip is professioneel gebouwd en luxe afgewerkt.
website laten maken
Gebruikte binnenvaartschepen te koop Galle Makelaars.
Bij Galle Makelaars in Schepen bent u aan het juiste adres als u een of meerdere binnenvaartschepen te koop wilt aanbieden. Een professionele intermediair die kan helpen bij het verkopen of kopen van een binnenvaartschip en direct alle aanvullende zaken kan faciliteren die in het verlengde liggen bij een wisseling van eigenaar.
Te koop gevraagd Huizinga Snijder scheepsmakelaardij.
Uw schip toevoegen. Te koop aangeboden. Te koop gevraagd. Te koop gevraagd. Voor een aantal klanten zijn wij op zoek naar. schepen van 1000 ton / liefst met toerenmaker /. bouwjaar vanaf 1960 / kanaalganig. Bel voor meer info: 31 180 487 508.
Sleepboot of werkschepen kopen? Kijk snel op Speurders.nl!
Let bij de het kopen van een sleepboot op de manoeuvreerbaarheid. Vroeger was dit namelijk niet zo belangrijk en daarom zullen de oudere boten hier moeite mee hebben. De nieuwere kunnen tegenwoordig erg nauwkeurig manoeuvreren. De zeesleepboot en heeft met de bergings-zeesleepboot ook een variant in haar soort. Deze sleepboot is een zeer veel bergingsmateriaal uitgerust. Zo heeft deze boot brand en lasgerei, brandblusinstallaties, transportabele en vaste pompen etc. In de periodes van het jaar dat slecht weer regelmatig op de loer kan liggen, worden deze boten op bepaalde plekken gestationeerd zodat het gelijk in de startblokken staat wanneer er een schip in de problemen zit.
126 Ex Beroepsschepen Motor te koop op Botentekoop.nl.
Ligplaats: Flevoland Nederland. EUROPEAN YACHTING NETWORK B.V. Bj 1929 Afm. 23.69 m Staal. Ligplaats: Zuid-Holland Nederland. EUROPEAN YACHTING NETWORK B.V. Kempenaar Binnenvaart schip. Bj 1964 Afm. 61.68 m Staal. Ligplaats: Noord-Holland Nederland. EUROPEAN YACHTING NETWORK B.V. Katwijker 2600 Luxe Motor.
25 Ex Beroepsschepen Motor te koop op BotenBank.nl.
Ligplaats: Flevoland Nederland. EUROPEAN YACHTING NETWORK B.V. Kempenaar Binnenvaart schip. Bj 1964 Afm. 61.68 m Staal. Ligplaats: Noord-Holland Nederland. EUROPEAN YACHTING NETWORK B.V. Bj 1904 Afm. 20.5 m Staal. Ligplaats: Noord-Brabant Nederland. EUROPEAN YACHTING NETWORK B.V. Katwijker 2600 Luxe Motor.

Contacteer ons